Warmtepompen

De toegevoegde waarde van warmtepompen is dat ze gasloos zijn. Hiermee levert u een bijdrage aan de verduurzaming van de wereld. En u bent uw eigen energieleverancier. Dat betekent dat u veel minder afhankelijk bent van externe leveranciers en dat u geen onverwachte tariefsverhogingen te slikken krijgt. 

Warmtepompen zijn dé oplossing voor de nabije toekomst. In 2030 gaan er al gebieden in Nederland van het gas af en gaan gemeenten al gasloze woonwijken bouwen. Dat houdt in dat er straks weinig keuze overblijft. De energiestransitie zorgt ervoor dat warmtepompen een steeds realistischer alternatief beginnen te vormen voor uw energievoorziening. Dit is het toekomstbeeld. 

warmtepomp1
warmtepomp2
ventilatie1

Expertise

Van Ommeren Service & Klimaat heeft al dertig jaar ervaring met warmtepompen. De techniek hiervoor is al langer op de markt. In principe is een airconditioning ook een vorm van een warmtepomp. Wij hebben expertise op dit gebied dat veel koeltechnische handelingen vraagt. We hebben grote deskundigheid in de bouwkundige, elektrische en de meet- en regeltechnische aspecten van het plaatsen van uw warmtepomp. Bovendien hebben we verstand van we de waterzijdige onderdelen. Dit maakt het tot een veelzijdig expertisegebied waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. We hebben alle disciplines in huis om uw huis of uw bedrijfspand tot een nog comfortabeler onderkomen om te toveren. Zelfs bij platte daken zorgen wij voor de juiste oplossing. 

Helderheid

De monteurs die de warmtepompen bij uw woning of organisatiepand installeren zijn allemaal f-gassen gecertificeerd conform BRL100 en hebben het veiligheidscertificaat (VCA) behaald. Veiligheid staat voorop bij Van Ommeren Service & Klimaat. Bovendien coördineren we alle werkzaamheden zelf. Daar zijn we redelijk uniek in. De korte lijnen zorgen ervoor dat u direct contact heeft met diegene die de offerte voor u opstelt. Deze persoonlijke benadering geeft helderheid vooraf en bespaart u nare verrassingen achteraf. Ook hier weer alle kennis en kunde in één hand, dus heel overzichtelijk. Dit geeft een completer en meer gelaagd advies. De merken die we adviseren zijn afhankelijk van uw situatie en wensen: Atlantic, Daikin, Fujitsu, Mitsubishi of Panasonic. 

Offerte aanvragen
Er is geen interesse aangegeven
Er is geen woningsoort aangegeven
De kwaliteit van de isolatie is niet aangegeven
Er is geen naam van de ruimte ingevoerd
Er is geen naam ingevoerd
Er is geen adres met huisnummer ingevoerd
Er is geen postcode en plaats ingevoerd
Er is geen e-mailadres ingevoerd
Er is geen telefoonnummer ingevoerd
Wij staan voor u klaar!