Ventilatie

De experts van Van Ommeren Service & Klimaat merken dat ventilatie bijna overal een ondergeschoven kindje is. Terwijl de functie van ventilatie bijzonder grote belangen kent: goede ventilatie zorgt voor het mede-behoud van uw gezondheid. Het houdt de ontwikkeling van vieze en vervuilde lucht tegen en zorgt voor een fris binnenklimaat waar u zich comfortabel en prettig bij voelt. 

Huizen, kantoren en gebouwen worden tegenwoordig allemaal vrij winddicht opgeleverd. Daarom is het enorm raadzaam om goed te ventileren. Tegen kou kun je je kleden, maar warmte is kostbaar. Ventileren doe je om gezondheidsredenen, dus zorgen de specialisten van Van Ommeren Service & Klimaat ervoor dat uw ventilatiesystemen tiptop in orde zijn en blijven.

Duidelijkheid

Ventilatie is een terrein waar Van Ommeren Service & Klimaat in beeld komt bij de installatie, onderhoud en vervanging van uw ventilatie-apparatuur. Wat het voor uw woning, kantoor of gebouw betekent om een geschikt en goed ventilatiesysteem aan te brengen tonen we u graag in een persoonlijk gesprek aan. U ontvangt daarna een heldere offerte met een eerlijke prijsopgave. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. 

ventilatie-2
ventilatie-1
ventilatie-21

Ventilatietips

 

  • Zorg voor een continue aanvoer van frisse lucht voor een goede ventilatie. Zet uw (klep)raampjes en/of ventilatieroosters open en zorg ervoor dat de lucht ongehinderd door uw huis kan stromen, via ruimtes onder uw binnendeuren of roosters in uw deuren of muren. 
  • Ventileer extra als u kookt, doucht of klust in huis. Helemaal als er veel mensen zijn. Zet bijvoorbeeld een extra raam open of zet het ventilatiesysteem op de hoogste stand. 
  • Met slim ventileren heeft u minder last van koude en tocht in uw woning, kantoor of gebouw. En u verliest er ook nog eens minder warmte mee.
  • Roken is een grote boosdoener. Tabaksrook zorgt voor veel vervuiling dus rook liever niet in uw huis, kantoor of in een ander gebouw.
  • En zorg voor minder vocht in huis: hang de was buiten op, kook met de deksel op de pan en maak vloeren droog na het dweilen.
  • Hebt u een mechanische of balansventilatie? Laat die elk jaar door de gecertificeerde monteurs van Van Ommeren Service en Klimaat onderhouden. Dan bent u ervan verzekerd dat u een optimaal binnenklimaat houdt. 

 

Offerte aanvragen
Er is geen interesse aangegeven
Er is geen woningsoort aangegeven
De kwaliteit van de isolatie is niet aangegeven
Er is geen naam van de ruimte ingevoerd
Er is geen naam ingevoerd
Er is geen adres met huisnummer ingevoerd
Er is geen postcode en plaats ingevoerd
Er is geen e-mailadres ingevoerd
Er is geen telefoonnummer ingevoerd
Wij staan voor u klaar!