Cv-ketel

De CV-ketel is de klassieker onder de verwarmingsapparatuur. U komt ze overal tegen. Vervang uw CV-ketel echter zo snel mogelijk en nu het nog kan. Dat is het advies van Van Ommeren Service & Klimaat. Door de maatschappelijke ontwikkelingen is het aanleggen van een CV-installatie in een nieuwbouwhuis inmiddels al geen optie meer. Het gasloze tijdperk heeft namelijk zijn intrede gedaan

Voor wie nog wil investeren in een CV-ketel hebben we vanzelfsprekend nog steeds een actueel aanbod. Alle CV-installaties die we wisselen zijn van het type HR-ketel en zijn uitgerust met de laatste techniek. Ook voor de iets verouderde apparaten hebben we onderdelen en deugdelijk materiaal in huis. Echter nieuwe ketels verdienen zichzelf terug. Welke keuze u ook maakt, u krijgt er in ieder geval betrouwbaarheid en comfort voor terug. 

cv-ketel
cv-ketel1
cv-ketel2

Storingsdienst

De monteurs van Van Ommeren Service & Klimaat laten nooit iemand in de kou zitten. Bij een ‘normale’ storing zijn we binnen 24-uur ter plaatse. We schatten de urgentie van de storing vooraf goed in en daarop maken we in overleg met u een afspraak om het mankement te verhelpen. Onze storingsdienst staat altijd paraat voor u. We leveren apparatuur van Atag, Intergas, Nefit, Remeha en Valliant waar uiteraard fabrieksgaranties op zitten. Bovenop deze fabrieksgaranties biedt Van Ommeren Service & Klimaat u garanties op de aanleg van de producten. 

Bekwaam

Al sinds 1956 bent u bij Van Ommeren Service & Klimaat in goede handen voor alles wat met uw CV-ketel te maken heeft. We geven u eerlijk advies, bieden u duidelijkheid vooraf en u ontvang een heldere offerte. Aan ons kunt u dit met een gerust hart toevertrouwen. 

Veiligheid

De veiligheid van installaties in woningen vormt regelmatig (en terecht) het onderwerp van gesprek. Bent u ervan overtuigd dat uw CV-ketel onder veilige omstandigheden functioneert en dat er geen ontploffingsgevaar bestaat? Of dat er geen stilstaand water in uw leidingen zit dat een legionellabesmetting kan veroorzaken? Ook hierbij kan Van Ommeren Service & Klimaat u van uitstekend advies voorzien. Zeker als gas, water en elektriciteit in het geding zijn, is risico’s nemen onnodig en onverstandig.

 

Offerte aanvragen
Er is geen interesse aangegeven
Er is geen woningsoort aangegeven
De kwaliteit van de isolatie is niet aangegeven
Er is geen naam van de ruimte ingevoerd
Er is geen naam ingevoerd
Er is geen adres met huisnummer ingevoerd
Er is geen postcode en plaats ingevoerd
Er is geen e-mailadres ingevoerd
Er is geen telefoonnummer ingevoerd
Wij staan voor u klaar!