Onderhoud

Het onderhoud van apparaten die voor een aangenaam binnenklimaat zorgen in uw woning, kantoor of bedrijfspand is van om meerdere redenen van groot belang. Naast het reguliere onderhoud aan CV-ketels kunt u bij Van Ommeren Service & Klimaat ook terecht voor het onderhoud aan al uw apparatuur die uw woon- en of werkomgeving zo fijn en aangenaam maken. 

Het laten uitvoeren van een jaarlijkse servicebeurt aan een CV-ketel is inmiddels ingeburgerd en Van Ommeren Service & Klimaat doet dat al bijna zestig jaar. Maar wist u dat Van Ommeren Service & Klimaat dat ook voor airco’s, ventilatiesystemen, grote installaties, ketelhuizen voor particulier én bedrijf uitvoert? Dat doen we voor particulieren meestal in combinatie met onderhoud aan de CV-ketel. Bedrijfsmatig staat dat type onderhoud op zichzelf. 

images
ventilatie-22
airco1

Energiebesparend

Goed onderhoud is energie- en daarmee kostenbesparend. Het is ook voor de garantie van uw apparatuur een noodzaak. Zonder deugdelijk en tijdig uitgevoerd onderhoud vervallen uw garanties op de door u aangekochte apparaten. Ook de voorwaarden van uw woonhuis- en of inboedelverzekering zijn hierin helder. Nalatigheid leidt in veel gevallen tot het wegvallen van de dekking. In ieder geval is onderhoud van uw apparatuur al raadzaam uit gezondheidsoogpunt. Juist en secuur door onze gecertificeerde monteurs onderhouden apparaten geven geen last van schimmels, bacteriën en virussen. 

Jaarlijks 

Om u ziektekiemen, nalatigheid en narigheid met garanties te besparen adviseren wij u om minstens één keer per jaar uw apparatuur door de experts van Van Ommeren Klimaat & Service te laten onderhouden. Daarmee bent u veel ellende voor. De kosten zijn vanaf € 77,20 ex btw per onderhoudsbeurt, los van de kosten van eventueel te vervangen onderdelen. We werken met abonnementsvormen die wij zachte abonnementen noemen. Wel onderhoud, maar niet gebaseerd op harde contracten. Natuurlijk plegen we ook onderhoud aan een toestel op speciale aanvraag van onze klanten.

CO-keur

Van Ommeren Service & Klimaat werkt met het CO-keur. De wetgeving op het gebied van onderhoud aan apparatuur zal per 2023 wijzigen in striktere eisen. Uiteraard zijn wij daar uiteraard op voorbereid. Onze monteurs zijn daar voor opgeleid en al onze specialisten zijn in het bezit van het Bewijs van Vakmanschap op dit vlak. Zonder dit bewijs is het na 01-01-2023 verboden om onderhoud te plegen aan uw apparatuur. Zie het als een APK-keuring, maar dan voor ketels en gasgestookte toestellen. 

Offerte aanvragen
Er is geen interesse aangegeven
Er is geen woningsoort aangegeven
De kwaliteit van de isolatie is niet aangegeven
Er is geen naam van de ruimte ingevoerd
Er is geen naam ingevoerd
Er is geen adres met huisnummer ingevoerd
Er is geen postcode en plaats ingevoerd
Er is geen e-mailadres ingevoerd
Er is geen telefoonnummer ingevoerd
Wij staan voor u klaar!