Airconditioning

Een airconditioning van Van Ommeren Service & Klimaat is de ideale oplossing om uw binnenklimaat optimaal te regelen. Wist u dat een airco tijdens alle vier de seizoenen handig is? Met een goede airconditioning in huis kunt u het gehele jaar een prettig klimaat creëren. Koel tijdens de zomermaanden en behaaglijk in de winter. Een airco biedt het allemaal. 

Onze airco’s zijn geschikt voor zowel woonhuizen als kantoren en bedrijfslocaties. Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat is voor u eenvoudig binnen bereik dankzij onze totaaloplossing: airconditioning. 

airconditioning2
airco
airco-kopen

De voordelen van airconditioning

De voordelen van airconditioning zijn talloos. Een airco houdt uw ruimte droog, zet daarmee schimmels buitenspel en geeft nare luchtjes geen schijn van kans. Een airconditioning is ook een totaaloplossing als het gaat om ventileren en het reinigen van de lucht in uw ruimtes. We leveren zelfs modellen die virussen uit de lucht halen. Een airco van Van Ommeren Service & Klimaat is geschikt voor allerlei ruimtes, zoals de slaapkamer, woonkamer en keuken. Een airconditioning levert comfort waar en wanneer u dat wenst. Daarom is een airco energiebesparend, want deze is specifiek in elke gewenste ruimte toepasbaar. 

Oplossingen

Van Ommeren Service & Klimaat ziet kans om in iedere woning, ieder gebouw of kantoor een airconditioning te installeren. We vinden overal een oplossing voor en alles valt te maken. Bij Van Ommeren Service & Klimaat heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw technische vragen. Dit geldt ook voor de grote projecten.

Strakke afwerking

De monteurs die uw airconditioning komen plaatsen, zijn gecertificeerd en hebben zonder uitzondering allemaal grote deskundigheid verkregen door hun jarenlange ervaring. Zij volgen bijscholing en zijn daardoor op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends. Aan de start van een project zijn de specialisten van Van Ommeren Service & Klimaat al vaak in gesprek met de architect. Daarom zijn we in staat om de techniek te verweven met het design. Dat maakt het mogelijk om de techniek (de units) van een airco mooi en strak weg te werken. Zo zijn we in staat om de buitenunit van uw airco weg te werken en fraai aan het zicht te onttrekken.

Wat is een geschikte airco?

Er zijn diverse types airconditioning op de markt. De meeste airco's zijn tegenwoordig leverbaar in een warmtepompuitvoering en kunnen daardoor naast koelen ook verwarmen. Welke airco het best bij u past is afhankelijk van uw wensen, situatie, benodigde vermogen en budget. De specialisten van Van Ommeren Service & Klimaat kijken graag met u mee, geven advies op maat en brengen een heldere offerte uit. Volgens artikel 1, lid 3 van de Woningwet, wordt een airco-installatie gezien als onderdeel van het gebouw waar u deze wilt laten plaatsen. Per gemeente kan er verschil in de regels zitten. Van Ommeren Service & Klimaat loodst u ook hier doorheen. 

 

Offerte aanvragen
Er is geen interesse aangegeven
Er is geen woningsoort aangegeven
De kwaliteit van de isolatie is niet aangegeven
Er is geen naam van de ruimte ingevoerd
Er is geen naam ingevoerd
Er is geen adres met huisnummer ingevoerd
Er is geen postcode en plaats ingevoerd
Er is geen e-mailadres ingevoerd
Er is geen telefoonnummer ingevoerd
Wij staan voor u klaar!